Uw wagen in showroomstaat

CAR CLEANING

Bij Autotheker, gelegen te Kortrijk (West-Vlaanderen), bieden we u een totaalpakket aan professionele car cleaning en detailing diensten. Deze diensten omvatten het diepte reinigen, polieren en coaten van uw auto. Steeds met het doel om deze terug in absolute showroomstaat te brengen.

Detailing gaat verder waar het normale autopoetsen stopt. Het zijnde: decontamineren van de lak, wegwerken lakimperfecties, kleien, polijsten, waxen en lakverzegeling en diepte reinigen van het interieur met een extractor en stoomreiniger.

Door middel van onze car cleaning diensten geniet u van een ongekend gemak in onderhoud, enorme glans en jarenlange bescherming. Hierdoor behoud uw auto een absolute topstaat!

Onze packs
Car cleaning op maat van uw wensen

Detailing en car cleaning gaan verder dan waar traditionele autopoetsbedrijven stoppen. Bij Autotheker te Kortrijk stellen we dan ook kwaliteit boven kwantiteit. U mag er 100% op vertrouwen dat wij het interieur en exterieur van uw wagen met de grootste zorg zullen behandelen.

We verwijderen krassen, imperfecties en doffe lak, resulterend in een krasvrij resultaat met optimale glans en diepte! Het interieur van uw wagen kunnen we een volledige dieptereiniging geven met stoom. Zetels worden gedemonteerd alsook met een extractor behandeld.

Door middel van het gebruik van de beste producten en technieken voor onze car cleaning zijn wij in staat het allerbeste resultaat te behalen. Bij Autotheker te Kortrijk wordt uw wagen in absolute topstaat afgeleverd.

Indien u een aparte behandeling of car cleaning op maat wenst voor uw wagen, laat niet na het contactformulier in te vullen en dan bekijken we samen wat de ideale oplossing is voor u.

Neem contact op

Car cleaning
ONZE PACKS
car cleaning
Basis Pack
Meer info
car cleaning
Advanced Pack
Meer info
car cleaning
Sales Pack
Meer info
car cleaning
Extra's
Meer info