Wat kunnen we voor u betekenen?
OVER ONS
Waarom kiezen voor de diensten van Autotheker?
Autotheker

Wij staan in voor:

  • Aankoop & verkoop van jonge tweedehandswagens
  • Polijsten, aanbrengen coatings & diepte reinigen interieur
  • We helpen particulieren & professionelen met de verkoop van hun voertuig

Deze laatste dienst kan u vergelijken met een immobiliënkantoor, maar dan voor uw wagen in de plaats van uw huis.

De professionele foto’s worden voor u gemaakt, wij zoeken een koper voor uw wagen, garanderen u dan ook een hogere overnameprijs (dan bij een gewone autohandelaar) en regelen daarna het administratieve papierwerk voor u. Wij zorgen dat alles zorgeloos verloopt voor zowel koper als verkoper. Bovendien bekijken we iedere auto heel nauwkeurig en geven we het nodige onderhoud of een professionele lakbehandeling.

In het kort: u bespaart tijd én geld!


Vraag hier vrijblijvend een offerte aan
Waarom een auto aankopen via Autotheker?
Autotheker

We nemen iedere auto volledig onder de loep en proberen dan ook de voertuigen te verkopen aan correcte prijzen, we zorgen voor een vlotte service voor beide partijen zodat u geen zorgen heeft. Daarbij werken we ook met een externe partner die 3 jaar garantie kan bieden op de voertuigen.


Bekijk onze showroom!
Wat kan Autotheker betekenen voor garages?
Autotheker

We kunnen samen werken met een aantal garages die tijd & handen te kort hebben bij het zoeken van particuliere en professionele voertuigen. Wij staan dicht bij de particulieren en kunnen op zoek gaan voor u naar bepaalde voertuigen aan een correcte prijs. Wij sluiten de verkoop af en brengen het desbetreffende voertuig tot bij u.

Kortom: indien u geen tijd heeft om bepaalde voertuigen te gaan zoeken en u kan hulp gebruiken kunt u ons altijd vrijblijvend contacteren om beroep te doen op deze dienst.


Neem contact op
Interesse in mijn diensten? Neem contact op